Healing

Ubalancerne opstår som følge af vores tankemønstre. Jo mere negative vores tanker er, jo flere ubalancer skaber vi i kroppen. Vi opfatter som oftest kroppen som udelukkende fast masse, men den faste masse består faktisk af atomer, som vibrerer til forskellige frekvenser.

Sygdomme og ubalancer er lidt ligesom når man lytter til en radiostation, hvor man ikke har tunet rent ind. Så kommer der skrat! Den ”skrat” kan fjernes med healing så energien flyder mere frit i kroppen og tillader kroppen at komme i balance.

Da energi er alle steder og ikke begrænset til kroppen, kan man sagtens blive fjernhealet med samme gode resultater som healing hvor man har hænderne på kroppen.

Coaching

Det moderne liv kan være utroligt stressende, hurtigt og ofte ret overvældende. Som lifecoach kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål. Sammen undersøger og analyserer vi dit liv og danner bro mellem drømme og virkelighed og skaber balance mellem dit privat og professionelle liv.

Heste

Heste kan med fordel bruges som spejl i coaching da de giver neutral feedback og er villige samarbejdspartnere.

Vi bruger også heste i kurser, som drejer sig om at være til stede i nuet mm.

Kurser

Jeg afholder mange forskelligartede kurser, ofte i samarbejde med spændende mennesker der alle bidrager med noget helt unikt. Fælles for kurserne er at de drejer sig om at være tilstede i nuet, skabe vores virkelighed og ændre vores adfærd i mere hensigtsmæssig retning.

Priser